Izvor: informer.rs
12.01.2023 u 10:28
0

Glavna vest u Jerusalim postu: PREDSEDNIK SRBIJE ZAUSTAVIO TREĆI SVETSKI RAT!

Podsećajući da je u Srbiji izbio Prvi svetski rat, Vučić radi na sprečavanju drugog. Kako kažu između Beograda i Prištine postoji stalna napetost zbog provokacija lažne države protiv srpske manjine na njenoj spornoj teritoriji.

Glavna vest u današnjem Jerusalim postu je pod naslovom “Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaustavio Treći svetski rat”

– Bežeći od međunarodne pažnje, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije od 2014. godine, angažovao se u složenim naporima da održi stabilnost na Balkanu. Globalna politička kriza i tenzije između Istoka i Zapada, koje se trenutno manifestuju u Ukrajini, stavljaju u prvi plan potrebu za snažnim, razumnim i umerenim rukovodstvom koje zna kako da manevriše između različitih interesa, sprečavajući na taj način ratove i doprinoseći međunarodnoj stabilnosti – glase prvi redovi vesti.

 

Zamislite sledeći scenario: dečak je upucan i ranjen na Kosovu nakon što je nosio Badnjak – pišu.

OGLASILO SE MINISTARSTVO PRAVDE: Ministarka Popović OŠTRO OSUĐE širenje laži i napad na porodicu predsednika Vučića!

 

 

– Počinje treći svetski rat. Da li vam to zvuči izmišljeno? – pitaju u tekstu Jerusalim posta.

– Ovo uopšte nije izmišljen scenario. Pre samo nekoliko dana, na Badnje veče pravoslavne crkve, policajac na Kosovu je bez ikakvog razloga pucao je u dvojicu Srba, od kojih je jedan imao 11 godina.

printscreen jerusalem post

U Srbiji raste pritisak javnosti da se zauzme oštar stav protiv beskrajnih albanskih provokacija, koje su počele maltretiranjem sveštenstva, a sada dovode do direktnog ugrožavanja ljudskih života.

Jerusalim post pita kako tzv. Kosovo može da opravda kontinuirano maltretiranje srpske manjine?

Daje nastavljaju: Srbija je na strateškoj lokaciji u istočnoj Evropi, kao most između istoka i zapada. UN nisu priznale deklaraciju o nezavisnosti Kosova, koju EU podržava.

Rusija, vodeći igrač u istočnoj Evropi, podržava teritorijalni integritet Srbije i protivi se priznavanju Kosova kao nezavisne države.

Svaka greška u vezi sa Kosovom može dovesti do sukoba između Zapada i Istoka, Rusije i NATO-a, Kine i SAD.

Suprotno slici koja se prikazuje u mejnstrim medijima, Srbija, za razliku od tzv.Kosova, ulaže značajne napore da spreči treći svetski rat.

U decembru je stotine Srba na KiM postavilo blokade na putevima koji vode ka Srbiji, dok je srpska vojska je bila u stanju pripravnosti.

Suprotno navodima da će Srbija započeti rat, Vučić je otišao na administrativni prlaz da reši spor i postigne sporazum koji je sprečio eskalaciju. Oslanjao se i na pomoć američke administracije, koja je razumela težinu potencijalne krize. Vučić je pokazao šta je liderstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter