Izvor: BSC HAPPY
20.10.2023 u 22:11
0

„ISTINA UVEK NAĐE PUT“ Gujon o kršenju osnovnih ljudskih prava na KiM i razgovorima u Vašingtonu

Direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu u Vladi Srbije i osnivač humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” Arno Gujon i ambasador Srbije u SAD Marko Đurić su u Vašingtonu održali sastanke sa diplmatama i predstavnicima političkih instituta kojima su govorili o kršenju osnovnih ljudskih prava na Kosovu.

Gujon je na platformi „X“ naveo da istina uvek nađe put, ali da je na njima da joj pomognu da se ona probije još brže.

– U Vašingtonu smo od juče imali više nego produktivne razgovore na temu kršenja osnovnih ljudskih prava na Kosovu i Metohiji. Jutros je naš ambasador Marko Đurić održao briljantan brifing pred mnogobrojnim inostranim diplomatama a za par sati nam dolaze predstavnici nekoliko političkih instituta iz Vašingtona. Istina uvek nađe put ali na nama je da pomognemo da se ona probije još brže. Nastavljamo dalje – istakao je Gujon.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter