Izvor:
29.12.2023 u 14:12
0

LAŽNI GRADONAČELNIK DODELIO SRPSKO ZEMLJIŠTE: Srpska lista traži hitan sastanak sa predstavnicima EU i Kvinte

Od zemalja Kvinte i Evropske unije SL će tražiti hitnu reakciju na nameru Prištine da „izazove nove tenzije i ugrozi mir i sigurnost građana“.

BOCAN HARČENKO O PROTESTIMA: „Praznici su opasan period za povratak

Ističe se da će zahtevati da sastanku prisustvuju i predstavnici Kfora i Euleksa koji „u ovom vremenu bezakonja i klasičnom institucionalnom nasilju moraju hitno reagovati i sprečiti Kurtija u nameri da u sred grada, u neposrednoj blizini železničke i autobuske stanice, studentskih i porodičnih domova dovede jednonacionalne parapolicijske jedinice koji nemaju nikakav pravni osnov za prisustvo na severu Kosova i Metohije“.

U saopštenju se ističe i da je odluka protivpravna i protivna interesima građana, te da je doneta bez konsultacija i javne rasprave u kojoj bi učestvovali građani severnog dela Kosovske Mitrovice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter