Izvor: Tanjug
03.02.2023 u 19:12
0

„Lično sam sa Japancima i Mađarima sprečio da tzv. Kosovo uđe u UNESCO“ Poruka predsednika Vučića iz Skupštine Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na zasedanju u Skupštini Srbije, na pitanje Milice Đurđević Stamenkovski iz Srpske stranke Zavetnici da li parlament namerava usvoji jasnu strategiju u pregovorima, rekao da ne sme da se ponaša neodgovorno i da ne podiže crvene linije kako kome padne na pamet.

„POVLAČENJEM BARIKADA SPASENI SU ŽIVOTI“ Poruka predsednika Vučića sa skupštinske govornice

-Iako ste mi nebrojeno puta govorili da ne smem da javno kažem da nisam za priznanje nezavisnog Kosova i da ne podržavam njegovo članstvo u UN, kada sam to uradio vi ste sada priču proširili na druge institucije- rekao je on to na zahtev Milice Đurđević Stamenkovski da se izjasni o tome da li je za ulazak tzv. Kosova u Interpol ili Unesko.

S tim u vezi, Vučić je naglasio da ličnim razgovorima sa Abe Šinzom i Mađarima sprečio da tzv. Kosovo uđe u Unesko.

Dodao je da mu je dosta pridika onih iz „antidržavnog pokreta“, naročito nakon jučerašnjeg incidenta.

-Nisam sam ja juče dolazio na podijum da se obračunavam, već ste vi donosli krpe i ispisivali najveće uvrede, valjda da pomognete Kurtiju, zbog čega ste velike zvezde postali u Prištini i verovatno ste tamo podigli taj međunarodni ugled o kome pričate i to samo tamo gde mrze Srbe i nigde više- rekao je Vučić.

„NEĆEMO DOZVOLITI ULAZ tzv. KOSOVA U UN, VERUJEM DA MOŽEMO TO DA SPREČIMO!“ Poruka predsednika Vučića

Predsednik je odgovarajući Milici Đurđević Stamenkovski na to da ona smatra da Italija ne spada u veliku petorku, istakao da je ta zemlja Srbiji veoma bitna.

-Nama je Italija bitna iz više razloga, pored ostalog i jer je članica Grupe G7 i primera radi ima veći BDP od Rusije -naglasio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter