Izvor: Sputnjik
15.01.2024 u 18:57
4

NOVA OMČA OKO VRATA SRBIJI! EVROPSKI PARLAMENT na dnevni red stavio STANJE U SRBIJI NAKON IZBORA!

Evropski parlament odlučio je da se rasprava o stanju u Srbiji nakon izbora nađe u sredu na dnevnom redu plenarne sednice EP, koja će trajati do 18. januara.
Poslanici su odlučili i da se na dnevnom redu nađe i pitanje donošenja rezolucije o izborima u Srbiji.
Predsednica Evropskog parlamenta Roberta Mecola rekla je da su socijalisti, Obnovimo Evropu, zeleni i levica tražili da se razmatra stanje u Srbiji nakon rasprave o vladavini prava i slobodi medija u Grčkoj.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “NOVA OMČA OKO VRATA SRBIJI! EVROPSKI PARLAMENT na dnevni red stavio STANJE U SRBIJI NAKON IZBORA!”

  1. Ima Evropa mnogo značajnijih ekonomskih i političkih problema od rezultata izbora u Srbiji,ali je bitno da nekakvim svojim deklaracijama vrši izrazit maligni uticaj u interesu NATO politike.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pošteno izaći na izbore pa neka pobedi bolji, ovako kroz manipulacije i krađe neko već godinama drži vlast, to nije demokratija, a kažu da Srbija ide prema EU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter