Izvor: BSC happy portal
16.11.2023 u 15:48
0

PREDSEDNIK SE SASTAO SA LUKOM ZAJOM UOČI SAJMA VINA: Vučić poželeo dobrodošlicu predsedniku italijanske regije Veneto (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas predsednika italijanske regije Veneto Luku Zaju.

NEMA ODUSTAJANJA, NEMA PREDAJE, NEMA UMORA: Olovke u ruke, 17. decembra broj jedan – Aleksandar Vučić, zbog svih nas!

– Zadovoljstvo mi je da u Beogradu ugostim našeg prijatelja i da nastavimo razgovore o jačanju saradnje Veneta, jedne od najbogatijih regija u Evropi, i Srbije. Afirmacija regionalne saradnje i investicione politike ostaju naši prioriteti, a posebna privilegija ove godine biće i prisustvo našeg dragog gosta na “Vinskoj viziji Otvorenog Balkana”.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Na ceremoniji koja počinje u 17 sati učestvovaće i predsednik Vlade Republike Severne Makedonije Dimitar Kovačevski, predsednik Crne Gore Jakov Milatović i predsednik italijanske regije Veneto Luka Zaja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Severne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan. Današnji dan je posvećen profesionalnim kupcima i zvanicama, a od petka do nedelje, kada se sajam zatvara, biće otvoren i za građanstvo, najavili su organizatori.

Sajam će ove godine okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija, i to iz više od 28 zemalja što je duplo više izlagača nego lane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter