Izvor: Novosti
14.01.2023 u 12:23
0

PREDSEDNIK VUČIĆ O OČAJNIČKIM PORUKAMA KURTIJA: „Sebe predstavlja kao žrtvu, kao novog Zelenskog, a mene kao malog Putina“

Granice ne određuje Kurti, već međunarodno javno pravo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi radove na izgradnji deonice brze pruge Novi Sad – Subotica.

– Ja mogu da mu kažem da Srbija ima svoje granice. To nisu ni ruske, ni NATO granice. Ustanovljene su Poveljom UN i Rezolucijom 1244, a on nek priča šta hoće i nek pokušava da Srbiju stavi negde gde nije i sebe gde nije. Granice ne određuje Kurti, već međunarodno javno pravo. To je još jedna od očajničkih poruka gde pokušava sebe da predstavi kao žrtvu, kao „novog Zelenskog“, a mene kao „malog Putina“ – kazao je Vučić.

PREDSEDNIK OBILAZI RADOVE: Još 2.000 kilometara pruga u planskim dokumentima

Predsednik Srbije je to kazao tokom obilaska gradilišta pruge Novi Sad-Subotica, zajedno sa ambasadorkom Kine Čen Bo. Kompanije iz Kine grade deonicu ove pruge, a Vučić je najavio kako se nada da će ove godine imati priliku da ugosti kineskog predsednika Si Đinpinga u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter