Izvor: BSC HAPPY
28.08.2023 u 17:25
1

SRBIJA U BRIKSU? Pokret socijalista podneo Skupštini predlog rezolucije o pridruživanju

Rezultat svega toga je činjenica da je blizu dve trećine građana članstvo Srbije u BRIKS-u shvatilo kao kvalitetniju i prihvatljiviju integrativnu opciju koja dugoročno gledajući nudi bolje izglede na brži i kvalitetniji ekonomsko-privredni razvoj.

Poslanici Pokreta socijalista, partije koju je osnovao Aleksandar Vulin, podneli su danas predlog rezolucije Skupštini o pridruživanju Srbije BRIKS-u.

– Svesni činjenice da se svet u kom živimo nepovratno menja, izražavamo potrebu da se pred javnošću Republike Srbije otvori široki društveni dijalog o nespornoj činjenici da evropski put Srbije ima jasnu alternativu oličenu u procesu priključenja organizaciji BRIKS, kao trenutno najaktuelnijeg globalnog ekonomsko-političkog integrativnog procesa. Svet je posle tri decenije ponovo postao multipolaran, uz sve očitiji kraj političkog hegemonizma kolektivnog zapada.Nedostatak otvorenog društvenog dijaloga, nametanje EU integracija kao gotovog rešenja i jedinog puta, uz licemerstvo briselske administracije, stalne političke ucene i zahtev za odricanje od dela državne teritorije, doveo je do toga da građani Srbije napokon masovno shvate da su žrtve dobro smišljene manipulacije kolektivnog zapada.

IVICA DAČIĆ ZA HAPPY TV: Potpisujemo ono što se ne kosi sa inetersima Srbije , sve ono što im je protivno mi ne PRISTAJEMO

Rezultat svega toga je činjenica da je blizu dve trećine građana članstvo Srbije u BRIKS-u shvatilo kao kvalitetniju i prihvatljiviju integrativnu opciju koja dugoročno gledajući nudi bolje izglede na brži i kvalitetniji ekonomsko-privredni razvoj. Da su građani Srbije na pravom putu govori zainteresovanost velikog broja zemalja da postanu deo ove organizacije – poručili su u Pokretu socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBIJA U BRIKSU? Pokret socijalista podneo Skupštini predlog rezolucije o pridruživanju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter