Izvor: sputnik srbija
08.08.2023 u 19:13
0

VUČIĆ: Ako Ukrajina prizna nezavisno Kosovo, u jednom danu gubi sve, Zelenski nije glup

Ako Ukrajina prizna Kosovo u jednom danu će izgubiti sve, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

-Ukrajina nam je prijateljska zemlja, nikada nismo imali probleme i nadam se da nećemo imati. Zamislite da Ukrajina prizna nezavisno Kosovo. Sve gubi u jednom danu. Taj adut Zelenski neće da baci iz svojih ruku- rekao je Vučić povodom izjave predsednika Odbora za spoljne poslove ukrajinskog parlamenta Aleksandar Merežka, koji je rekao da se u Kijevu razgovara o pitanju priznavanja tzv. Kosova.

AMERIČKI SENATOR UBEĐEN U PORAZ UKRAJINE: „To je juniorski tim koji igra protiv koledž tima“
-Suština politike koju vodimo je samostalna nezavisna Srbija koja čuva veze sa svojim tradicionalnim prijateljima. To je naša politika- rekao Vučić.
-To je politika časti, ponosa, slobode. To je politika budućnosti, za 10 godina će ta politika biti dominantna u svetu“, izjavio je srpski predsednik
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter