Izvor: Tanjug
28.04.2023 u 16:23
0

„BORIĆU SE I DOVEŠĆU U ZAJEČAR VELIKOG INVESTITORA“: Vučić poručio iz Knjaževca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Knjaževcu da će se boriti i dovesti velikog investitora u Zaječar. Na pitanje novinara da prokomentariše to što je ranije najavljivao da će APTIV otvoriti fabriku u Zaječaru, ali to još nije urađeno, Vučić je rekao da je mnogo truda i energije uloženo za tu investicije.

– Sve smo im dali, ali tu milion problema ima, trudimo se da nađemo za Zaječar velikog investitora. APTIV nam je zaposlio i u Leskovcu i Novom Sadu veliki broj ljudi. I kako da im sada ne verujemo da to neće da se desi. Boriću se i dovešću u Zaječar velikog investitora – poručio je Vučić.

„NE ŽELIMO NUKLEARNI RAT“: Kremlj šalje poruku mira

Na pitanje zašto još nije otvoren novi stadion u Zaječaru pošot je trebalo da bude gotov u decembru i zašto se hala u Zaječaru u OŠ Hajduk Veljko još ne koristi jer nema upotrebnu dozvolu, Vučić je rekao da on ne može kao predsednik da zna da li svaka hala ima upotrebnu dozvolu, ali da će to odmah proveriti.

– I već sutra neka me pitaju vaši novinari na otvaranju autoputa (od Pojata do Makrešana na Moravskom koridoru) –  dodao je Vučić.

Kada je reč o stadionu u Zaječaru, kaže da otvaranje kasni zbog određenih radova, kako kažu izvođači, koje je usporila kiša, ali i zbog hibridne trave po UEFA standardima koja mora da prođe tri košenja.

Izgradili smo najlepši stadion u Srbiji, rekao je Vučić i dodao da se kasni uvek skoro na svakom projektu, ali da je dobro što se svuda gradi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter