Izvor: BSC Happy
21.01.2024 u 23:39
0

„HVALA DOMAĆINU NA GOSTOPRIMSTVU“: Vučić stigao u Severnu Makedoniju, na večeri sa liderima Zapadnog Balkana (FOTO)

Predsednik Srbije stigao je na samit lidera u Severnoj Makedoniji.

Pred sutrašnji sastanak lidera Zapadnog Balkana i EU, predednik Vučić prisustvovao je na večeri u vinariji Kamnik.

Vučić se zahvalio premijeru Severne Makedonije Dimitru Kovačevskom na gostoprimstvu.

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA U SKOPLJU: Vučić na susretu „Zapadni Balkan i EU“ i na sastanku lidera o Planu rasta

– Hvala našem domaćinu @dimitar.kovachevski na gostoprimstvu! – napisao je predsednik na svom Instagram nalogu „buducnostsrbije“ i podelio fotografije.

Kovačevski je poželeo dobrodošlicu predsedniku Srbije i liderima regiona koji će sutra učestvovati na sastanku posvećenom Planu rasta regiona, koji je usvojila Evropska Komisija.

– Večeras smo u prijateljskoj atmosferi sa liderima Zapadnog Balkana potvrdili naše stavove o integraciji regiona u EU- napisao je Kovačevski na Fejsbuku.

On je naveo da je svima, i na Zapadnom Balkanu i u Evropi, potrebno jedinstvo i stabilnost. „Mesto svih država regiona je u EU i mi imamo neophodan liderski potencijal da donosimo smele odluke za bolju budućnost“, naveo je Kovačevski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter