Izvor: sputnik
04.04.2024 u 21:47
1

BRATU PREKO DRINE STIGAO BRAT SA LEPOG PLAVOG DUNAVA: Dokazani Prijatelj Srpske Viktor Orban u poseti Banjaluci

Mađarski premijer Viktor Orban doputovao je u Republiku Srpsku gde su ga na banjalučkom aerodromu dočekali predsednik Srpske Milorad Dodik i predsednik Vlade RS Radovan Višković.
„Na aerodromu u Mahovljanima dočekao sam Orbana i poželio mu dobrodošlicu u Republiku Srpsku. Orban je dokazani i iskren prijatelj Srpske“, napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Palata Republike Srpske osvetljena je bojama mađarske zastave povodom posete premijera Mađarske Banjaluci, saopšteno je iz predsedništva RS.
Orban predvodi delegaciju mađarske vlade i privrednika koji će u petak u Banjaluci imati niz sastanaka sa zvaničnicima Srpske, a učestvovaće i na Poslovnom forumu,
Orban je u Banjaluku stigao iz Sarajeva gde se sastao sa članovima Predsedništva BiH i predsedavajućom Savetom ministra BiH Borjanom Krišto.
Prethodno je u Banjaluku stigao i mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto kog je dočekao Višković.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BRATU PREKO DRINE STIGAO BRAT SA LEPOG PLAVOG DUNAVA: Dokazani Prijatelj Srpske Viktor Orban u poseti Banjaluci”

  1. Ono govno iz protokola govori invalidu da se skloni, jer nije dovoljno sada representativas, samo kada treba da brani zemlju I takve kao tu nistariju iz protokola !Zasto sada ne deaktivirate komentare kao sto ste uradili na svim programada I tv o maloj Danki

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter