Izvor: TANJUG
05.04.2024 u 07:50
0

ORBAN DANAS U BANJALUCI, DODIK NIJE SAM PROTIV SVIH: Mađarski kolega u poseti drugu, nije ceo Zapad poput Britanije

Mađarski premijer Viktor Orban doputovao je u posetu Republici Srpskoj (RS), a na banjalučkom aerodromu dočekali su ga predsednik RS Milorad Dodik i predsednik Vlade Srpske Radovan Višković.

„Na aerodromu u Mahovljanima dočekao sam Orbana i poželio mu dobrodošlicu u Republiku Srpsku. Orban je dokazani i iskren prijatelj Srpske“, napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

Palata Republike Srpske sinoć je bila osvetljena u bojama mađarske zastave u znak dobrodošlice Orbanu i delegaciji Mađarske. Orban predvodi delegaciju mađarske vlade i privrednika koji će danas u Banjaluci imati niz sastanaka sa zvaničnicima Srpske, a učestvovaće i na Poslovnom forumu, prenosi Srna.

MILE OPET O OTCEPLJENJU SRPSKE: Naš glavni grad je Beograd, nikakvo Sarajevo

 

Orban je u Banjaluku stigao iz Sarajeva, gde se sastao sa članovima Predsedništva BiH i predsedavajućom Savetom ministra BiH Borjanom Krišto. Prethodno je u Banjaluku stigao i mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto, koga je dočekao Višković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter