Izvor: telegraf.rs
30.09.2023 u 11:17
0

HOROR u Budvi! Iglodržačem napao medicinsko osoblje u Hitnoj pomoći

Utvrđeno je da je pomenuto lice oštetilo ulazna vrata u HMP Budva, polomilo više stakala i oštetilo službeno vozilo HMP Budva

Policija u Budvi u utorak uveče primila je dojavu od strane zaposlenih u Hitnoj pomoći da je medicinsko osoblje fizički napadnuto od strane lica kojem ukazuju pomoć.

Na lice mesta izašli su pripadnici Odeljenja bezbednosti Budva gde su zatekli P.R. koji je, kako se navodi u prijavi, prilikom ukazivanja lekarske pomoći u jednom trenutku uzeo oštri predmet i krenuo fizički da nasrne na medicinsko osoblje, pokušavajući da ih povredi i tom prilikom lomi i inventar.

SKANDALOZAN POSTUPAK HRVATSKOG SUDA: Smanjuju kazne pedofilima i silovateljima jer su bili u ratu!

Policijski službenici su uz upotrebu sredstava prinude uspeli da savladaju P.R., te su o svemu obavestili tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj.

Tom prilikom je utvrđeno da je pomenuto lice oštetilo ulazna vrata u HMP Budva, polomilo više stakala i oštetilo službeno vozilo HMP Budva.

Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama P.R. stiču elementi krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje tuđe stvari, te je po njegovom nalogu P.R. lišen slobode i priveden na dalje postupanje 27. septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter