Izvor: HAPPY BSC
02.03.2023 u 07:55
0

DODIK ODGOVORIO VIOLI FON KRAMON: „Nećemo da trpimo uvrede privremenih vlasti u Prištini“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je na svom Tviter nalogu izvestiocu za Kosmet u Evropskom parlamentu Violi Fon Kramon.

DODIK SAOPŠTIO LEPE VESTI GRAĐANIMA: „BDP veći za 3,5 odsto, Srpska je sve jača“

– Poštovana Viola Fon Kramon, prvo bi EU trebalo da dozvoli građanima Kosova i Metohije da slobodno putuju unutar njenih granica, a zatim da natera druge da to učine. Koliko vidim, svi ćemo o tome razmišljati kada i moji sunarodnici Srbi budu mogli da uživaju osnovna prava na Kosovu i Metohiji i tek kada privremene vlasti u Prištini sprovedu sve što su potpisale pod nadzorom EU – napisao je on i dodao:

– Da, rekli smo da ćemo poštovati i podržati slobodu kretanja, što nikako ne znači da ćemo da trpimo uvrede koje se konstantno upućuju prema Republici Srpskoj od strane privremenih vlasti u Prištini.

Izvestilac za Kosovo i Metohiju u Evropskom parlamentu Viola Fon Kramon je na svom Tviter nalogu napisala da je Berlinski proces tu da natera ljude da se slobodno kreću, rade i trguju na zapadnom Balkanu, a da je blokiranje ratifikacije i sprečavanje građana samoproglašenog Kosova da slobodno putuju neprihvatljivo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter