Izvor: BSC Happy
04.04.2024 u 08:05
0

KRVAVI OBRAČUN, KRV LIJE ULICAMA HRVATSKE: POLETELI MECI na sve strane, obračun oko PARKINGA se pretvorio u KRVAV PIR VIDEO

Sinoć, oko 19:30 sati, došlo je do pucnjave na ulici u Kaštel Štafiliću, pri čemu su dve osobe povređene i prevezene u splitsku bolnicu radi dalje medicinske pomoći, izveštava Slobodna Dalmacija.

Prema prvim neslužbenim informacijama, incident se dogodio između komšija, pri čemu je jedna osoba povređena vatrenim oružjem, dok je druga najverovatnije brutalno pretučena.

Neslužbeno se saznaje da je jedna osoba pogođena vatrenim oružjem, dok je druga napadnuta sekirom dok je pokušavala pružiti pomoć povređenom. Istraga će utvrditi da li je sukob izbio zbog parkiranja, kako su sugerisale prve informacije.


Prema izveštaju iz bolnice, oba pacijenta su stabilna:

  • Primljene su dve muške osobe. Prvi pacijent (1978.) ima tri prostrelne rane u području abdomena, leve natkolenice i desne nadlaktice. Trenutno je u toku hitna operacija nakon koje će se proceniti težina povreda. Drugi pacijent (1978.) ima ranu u području glave, a trenutno je pod medicinskom obradom – izvestili su iz splitskog KBC-a.

Prema Jutarnjem listu, poseduju uznemirujući video koji prikazuje napad na ranjenog muškarca. Na snimku se vidi kako jedna osoba pokušava pomoći povređenom, dok ga napada pomahnitali muškarac i sekirom udara po glavi. Srećom, prolaznici su intervenisali i zadržali napadača do dolaska policije.

Uhapšeni počinitelj je navodno 58-godišnji bivši pomorac koji je pre 21 godinu imao problema sa zakonom, uključujući prijavu zbog pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja.

Biće zanimljivo videti šta će policija pronaći u njegovoj kući, s obzirom na njegovu prošlost, a ne sumnja se da će ovaj put biti strože sankcioniran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter