Izvor: BSC HAPPY
10.08.2023 u 18:06
0

NA JADRANU PAPRENE CENE: Za TROŠNU kućicu od 20 kvadrata traže VRTOGLAVIH 210.000 EVRA!

Trošna kamena kućica na Korčuli u Žukovi prodaje se na tržištu nekretnina za vrtoglavih 210.000 evra.

Na tu cenu, prodavci kažu da prvenstveno utiče pozicija do mora, odnosno činjenica da je sama u predivnoj uvali. Prodaje se kao deo poljoprivrednog zemljišta površine 9.542 kvadrata.

Kamena kuća veličine je oko 20 kvadrata. Sadrži cisternu za vodu, betonirani parking i mali mol sa mestom za spuštanje brodova.

Zemljište se, kako kažu u agenciji Korčula, nalazi u prvom redu od mora i sa njega se pruža predivan pogled na otvoreno, kristalno-plavo more, ostrvo Hvar i Pitve i ostrvo Lukovce. Okruženo je predivnom i očuvanom vegetacijom. Lokacija sama po sebi pruža izvanredan mir i privatnost.

HRVATI KUKAJU JER SU IM SE GOSTI RAZBEŽALI Paprene cene, a i njih „masno“ plaćaju, sad se hvataju za glavu

– Moguće je urediti postojeću nekretninu koja je ucrtana u katastarskim mapama i upisana kao deo zgrade u zemljišnim knjigama, uz prethodno dobijanje upotrebne dozvole od Kancelarije za prostorno uređenje. Ovakav objekat se može uvećavati za određeni procenat zavisno od prostornog plana pojedine jedinice lokalne samouprave – rekao je za hrvatske medije Dario Cocović, vlasnik agencije koja je oglasila ovu prodaju.

Dodaje da se na ovako ekskluzivnim mestima u prirodi celodnevni boravak odvija napolju, pa se investitori sve češće odlučuju za uređenje spoljašnih površina, vrtova, parkića i drvenih terasa sa letnjim kuhinjama, dok je prostor u kućama manji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter