Izvor: Novosti
06.01.2023 u 09:25
0

NOVI DETALJI ZLOČINA IZ ZAGREBA: Majka više puta bila u policiji, Goran najavljivao da će je ubiti

Bivša partnerka Gorana K. (43), koji je u sredu uveče u Zagrebu sekirom napao nju i njeno jednogodišnje dete, koje je preminulo od posledica povreda, nekoliko puta je bila u policiji na razgovoru, ali nikad službeno nije podnela krivičnu prijavu protiv njega, pišu mediji.

Inače, prema Krivičnom zakonu pretnje se progone samo na predlog žrtve. Iz policije se stoga pravdaju kako formalno nisu ni mogli da pokrenu novi postupak protiv njega, iako je, evidentno da su znali kako je 42-godišnjakinju godinama zlostavljao bivši partner.

„Rekao joj je da će je kad-tad ubiti“

Od prijateljica napadnute žene saznaje da je ona odlučila da prekine svaki kontakt sa Goranom K. jer nije želeo da se promeni. Međutim, on se, pričaju prijateljice, sa tim nikako nije mogao da pomiri.

– Od tada joj je stalno pravio probleme. Poručio joj je da će je kad-tad ubiti – otkrivaju prijateljice povređene žene i dodaju kako je Goran K. očigledno iskoristio ovo vreme jer se brat njegove bivše partnerke odselio na drugu adresu.

– Do tada su svi zajedno živeli u kući, a brat se pred praznike preselio. Goran je očito iskoristio to što ona više nije imala nikoga da je brani – uverene su prijateljice.

TRAGEDIJA ZAVILA ZAGREB U CRNO: Beba koju je ubio sekirom nije njegova

Žrtva u sredu pozvala policiju

Policiju je 42-godišnjakinja zadnji put pozvala u sredu navečer, kada je Goran K. banuo u njen dom na zagrebačkom Žitnjaku. Prijavila je da je zlostavlja, objašnjavajući da je vrlo verovatno pijan.

Policija je zatim dobila još dva poziva od anonimnih osoba. Jedna je dojavila svađu ljudi na ulici, a druga da su dve osobe, radilo se o 42-godišnjakinji i njenoj ćerkici, povređene sekirom.

OSUMNJIČENI ZA TEŽAK ZLOČIN U ZAGREBU DOBRO POZNAT POLICIJI: Posle ubistva ćerke jurili ga specijalci kada ga je udario kamion

Policajci koji su prvi stigli na mesto dojave i zatekli su strašan prizor – teško povređenu majku i dete, dok je nasilni 43-godišnjak u međuvremenu uspeo da pobegne.

Devojčica i majka su hitno prevezen u bolnicu sa teškim povredama, ali je dete, uprkos naporima lekara preminulo.

DETALJI ZLOČINA U ZAGREB: Krvavom piru prethodila svađa-devojčica umrla u bolnici, napadač poginuo

Goran K. je nakon krvavog pira vozilom izazvao dve saobraćajne nezgode, a na kraju se na zagrebačkoj obilaznici, bacio pod kamion.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter