Izvor: Tanjug
03.11.2023 u 21:07
2

POHVALA MILORADA DODIKA: Vulin ostavkom potvrdio svoj patriotizam

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas je da je Aleksandar Vulin, podnoseći ostavku na funkciju direktora Bezbednosno-informativne agencije Srbije (BIA), “još jednom potvrdio svoj patriotizam i kvalitete hrabrog i nacionalno orijentisanog političara“.

Dodik je naveo da je Vulin tim činom pokazao da “nije pokleknuo pod pritiscima SAD“, i da je “stavio interese Srbije i srpskog naroda na prvo mesto“, uz ocenu da tako rade “dokazane patriote“.

Kiron se preselio u region: APOKALIPTIČNE SCENE U CRNOJ GORI, Vetar čupa drveće, ogromni talasi prevrću brodove

“Aleksandar Vulin je bio i ostao iskreni borac, ne samo za Srbiju i Republiku Srpsku, već i za stvaranje srpskog sveta koji bi predstavljao jedinstvo Srba kao naroda i zajedničko odlučivanje o svim najvažnijim nacionalnim pitanjima, što je od velikog značaja, posebno u ovim izazovnim vremenima“, rekao je Dodik.

Dodao je da je Vulin “uvek dobrodošao u Republiku Srpsku“, i izrazio uverenje da će nastaviti zajedničku borbu za očuvanje Srbije, Republike Srpske i interesa srpskog naroda u celini. Direktor BIA Vulin saopštio je ranije danas da podnosi neopozivu ostavku, navodeći da „SAD i EU traže njegovu glavu kao preduslov za neuvođenje sankcija Srbiji“.

„Nisam uzrok ucena i pritisaka na Srbiju i Srpski svet, ali neću da dozvolim da budem povod za ucene i pritiske na Srbiju i Srpski svet“, napisao je Vulin, obrazlažući svoju odluku o ostavci, saopšteno je iz Bezbednosno-informativne agencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POHVALA MILORADA DODIKA: Vulin ostavkom potvrdio svoj patriotizam”

  1. Dodiku nije lako , saleteli ga sa svih strana , treba se iskobeljati iz tih kandzi belosvetskih „demokratskih“. Dobro da belosvetske „demokrate“ ne napraviše Bazu „demokratsku “ tu na tim prostorima ali lepo sastaviše neodrživu državu da rade sa njom opet šta hoće i kada požele , da li konačno Muslimani nešto shavataju na tim tu prostorima . Da ne pronadju „demokrate“ ponovo nekog ala Juka i slične . Da su pametni da oteraju od sebe Srbe, ne znam za Hrvate , lepo da kažu hoćemo samo našu državu , kolika je tolika je ali je Muslimanska , evo zemlja na kojoj žive Srbi neka ili bude nova država ili neka se pripoji Srbiji i da večno živimo i miru jedni izmedju drugih ali za Hrvate nisama sigurna da im treba to dozvoliti , možda neka OLuja za njih bi bila dobra ,doktrina ko drugome jamu kopa sam u nju upada , tako bi trebalo biti po demokratskim zakonima onog odozgo .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter