Izvor: Telegraf
03.05.2023 u 16:13
0

SAUČEŠĆE JAKOVA MILATOVIĆA PORODICAMA STRADALIH U MASOVNOJ PUCNJAVI U ŠKOLI: „Crna Gora je uz Srbiju i njen narod“

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović uputio je saučešće porodicama stradalih u pucnjavi u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i poručio da je Crna Gora uz Srbiju i njen narod.

„PUCAO JE U GLAVU DEVOJČICE, KRV JE BILA NA SVE STRANE“: Otac ranjenje devojčice

U pucnjavi, koja se jutros dogodila u školi u centru Beograda, ubijeno je osam učenika i čuvar, a ranjeno šestoro dece i jedan nastavnik.

-Izražavam iskreno saučešće porodicama povodom devet izgubljenih života, od kojih osmoro dece, u strašnoj tragediji koja se dogodila jutros- napisao je Milatović na Tviteru. Povređenima u ovoj pucnjavi je požeo brz oporavak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter