Izvor: Tanjug
12.03.2023 u 14:23
0

SPREMA SE ŽESTOK TV DUEL: Milo Đukanović dao jasan ODGOVOR Mandiću!

Predsednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) i aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da prihvata poziv kandidata Demokratskog fronta za predsednika Andrije Mandića na televizijski duel.

– Želim da obavestim njega i crnogorsku javnost da prihvatam poziv da razgovaramo o svim pitanjima koja interesuju naše građane, rekao je Đukanović na izbornoj konvenciji u Nikšiću.

PORUKA MANDIĆA SA PREDIZBORNE TRIBINE: „Đukanović se mora demokratski ukloniti sa mesta predsednika“

Kako je saopšteno iz DPS-a, Đukanović je rekao da se Mandić „zaogrnuo gandijevskim plaštom i misli da će mu to pomoći da kolektivnom amnezijom naroda u Crnoj Gori dođe do predsedničke funkcije“, a da u stvari najviše računa da će mu glasove doneti hiljade onih koje je „za vrlo kratko vrijeme natovario na državni budžet“.

Mandić je prethodno, sa predizbornog skupa u Pljevljima, pozvao Đukanovića da na bilo kojoj televiziji pričaju o prošlosti i budućnosti Crne Gore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter