Izvor: SRPSKAINFO
24.09.2023 u 08:53
0

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula devojka (18)

Gotovo potpuno uništena “opel astra” svjedoči o težini saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć oko 23.30 na putu Požega-Mihaljevci, a u kojoj je jedna osoba poginula.

Stradala je 18-godišnja devojka koja je preminula u požeškoj bolnici.

Policija je sinoć izvestila da su prema prvim informacijama stradale četiri osobe koje su prevezene na pružanje lekarske pomoći u Opštu županijsku bolnicu Požega.

JAKO NEVREME U HRVATSKOJ GROM PRESEKAO BANDERU NA POLA! Izdato upozorenje za oluju , u Splitu haos

Međutim, uprkos višesatnim naporima, lekarski tim požeške bolnice nije uspeo da spase život devojke.

Požega piše da od očevidaca saznaje da se “golf” kretao iz pravca Velike prema Požegi. Dolaskom do krivine a, na izlazu iz Mihaljevaca prema Požegi, direktno je došlo do sudara s “opel astrom” koja se u tom trenutku, najverovatnije zbog vrlo klizavog kolovoza, već okretala na putu.

Na intervenciju su uz policiju i timove Hitne medicinske pomoći izišli i vatrogasci JVP Grada Požege. Za vreme obavljanja uviđaja put je bio zatvoren na tom delu deonice za sav saobraćaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter