Izvor: Tanjug
19.05.2023 u 11:42
0

ZATRESLA SE TUZLA: U EKSPLOZIJI poginuo muškarac

Jedan muškarac je poginuo, a njegova supruga je zadobila teške povrede u eksploziji koja se jutros dogodila u tuzlasnkom naselju Moluhe, preneli su federalni mediji.

Na licu mesta je prisutan veliki broj pripadnika specijalne jedinice i pripadnici kontradiverzionog tima, zbog sumnje da se u objektu nalazi još eksplozivnih naprava. Naselje je blokirano, a u toku je uviđaj. Iz UKC-a Tuzla su saopštili da je u toku priprema za operativni zahvat supruge poginulog.

URGENTNA SITUACIJA: Zbog stanja na KiM Vučić danas samo u PANČEVU

– Pacijent inicijala E.O. je hospitalizovana u Јedinici intenzivne nege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju UKC Tuzla, sa višestrukim povredama ekstremiteta –  potvrdila je portparol UKC-a Tuzla Ersija Aščerić Mujedinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter