Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 14:25
0

VJOSA OSMANI U POSETI CRNOJ GORI: Milo Đukanović je dočekao uz „najviše državne počasti“ – razgovor u četiri oka (FOTO)

Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani Sadriu boraviće danas i sutra u Podgorici na poziv crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

Crnogorski predsednik je Osmanijevu danas dočekao u Vili „Gorica“ uz „najviše državne počasti“.

„VREME JE DA SE POVUČE KOČNICA NA TAJ MONOPOL“ Miša Gleni poručio: „Crna Gora je 30 godina bila legat jednog čoveka, njegove familije i prijatelja“

Navodi se da će se ona najpre upisati u Knjigu gostiju, a potom će uslediti razgovor u „četiri oka“, a u nastavku i razgovori dveju delegacija.

Đukanovića i Osmanijeva će potom obratiti medijima.

Đukanović i Osmanijeva će učestvovati na, kako se navodi, predsedničkom panelu „Razvoj događaja na Zapadnom Balkanu: izazovi za mir i stabilnost u svetlu regionalne i globalne krize“, u organizaciji Evropskog pokreta u Crnoj Gori.

Đukanović će u Podgorici prirediti i svečanu večeru u čast, kako se navodi, „visoke gošće“, kojoj će prisustvovati lideri albanskih političkih partija u Crnoj Gori.
Drugog dana posete, Osmanijeva će posetiti opštine Tuzi i Ulcinj.

Crna Gora je zajedno sa Makedonijom među prvim državama priznala jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnot, oktobra 2008. godine, a povodom posete Osmanijeve na ulicama Podgorice su istaknute zastave tzv. Kosova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter