Izvor: Tanjug
30.06.2022 u 22:02
0

„VREME JE DA SE KAŽE DA“ Šarl Mišel pozdravio je predlog Francuske koji bi omogućio otvaranje pregovora o pristupanju Severne Makedonije Uniji!

 Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel pozdravio je rešenje Francuske koja predsedava Evropskom unijom za sporazum koji bi otvorio put za otvaranje pregovora o pristupanju Severne Makedonije EU.

„Rešenje rešava ispoljene zabrinutosti“, napisao je Mišel na svom Tviteru nalogu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najbliži smo nego što smo ikada bili, sada je vreme da kažemo „da“, poručio je Mišel.

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je ranije danas na samitu NATO u Madridu da smatra da je pronađeno kompromisno rešenje u vezi sa pregovorima o članstvu Severne Makedonije u Evropskoj uniji koje će zadovoljiti i Bugarsku.

S. MAKEDONIJA POČINJE PREGOVORE SA EU? Emanuel Makron misli da je pronađen kompromis sa Bugarskom!

„Mislim da smo pronašli kompromisno rešenje“, saopštio je Makron na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Bugarski parlament je 24. juna odlučio da se ukine veto na otvaranje pristupnih pregovora sa Sevrenom Makedonijom, podrzavši francuski kompromisni predlog o rešavanju spora između Sofije i Skoplja.

Poslanici su izglasali podršku vladi da ukine veto nakon što su u tekst francuskog predloga unete izmene koje garantuju prava Bugara u Severnoj Makedoniji kroz ustavne promene u toj zemlji i obavezuju Skoplje da održi dobre odnose sa Sofijom, navela je britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter