Izvor: Novosti Magazin
11.09.2021 u 22:30
0

PET KORAKA UZ KOJE ĆEŠ LAKO NAUČITI STRANI JEZIK!

Biznismen Bejli je za 17 dana naučio francuski na ovaj način.

PROČITAJTE JOŠ: NE BUDITE TVRDOGLAVI: To utiče na životni vek!

Ako želite da pomognete mališanu da što bolje usavrši znanje stranog jezika, probajte da mu predočite savete Dejvida Bejlija, uspešnog poslovnog čoveka, koji je otputovao na 17 dana u jedno selo u Francuskoj, u kojem niko ne zna reč engleskog.

Bio je uporan da progovori sa Francuzima i napravio je plan rada koji se pokazao kao odličan, a koji važi kao preporuka za učenje i usavršavanje bilo kog jezika.

Svakog jutra je na papir sat i po ispisivao pravilne i nepravilne glagole, uz saznanje da je ispisivanje rukom sjajna tehnika pamćenja.

Redovno je trčao 45 minuta slušajući usput francusku muziku.

PROČITAJTE JOŠ: PROVERITE: Pet stvari koje možete da uradite ako se dete budi RANO UJUTRU

Svakodnevno je pokušavao da se sporazume sa ljudima kojima je francuski maternji jezik.

Listao je i čitao najjednostavnije dečije knjige.

Svakog dana je pisao sastave o sebi, shvativši da će pri svakom upoznavanju morati da odgovara na pitanja ko je, odakle je, šta radi, kako mu se sviđa u Francuskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter