Izvor:
26.08.2017 u 20:44
0

HRABRO PRIZNANJE: Ovo je ispovest žene koja je spavala sa 10.000 muškaraca!

Tridesetdevetogodišnja Gvinet Montenegro iz Melburna imala je seks sa 10.000 muškaraca, a sve je počelo sa traumom koju je preživela u ranom detinjstvu kada ju e silovalo nekoliko muškaraca.

Otada se njen život dramatično promenio… Ova dama sada ima 39 godina.

Prvo je počela da radi kao striptizeta, a kada je imala 21 godinu prvi put je dobila novac za seks.

"Ostajala sam zbog novca. Zarađivala sam 1.000 dolara za noć, a novac sam trošila na garderobu, skupe automobile i drogu", otkrila je Gvinet u svojoj ispovesti.

Sa 29 godina je htela da napusti seks-industriju, ali nešto kasnije je otkrila da joj bubrezi otkazuju, pa je nastavila da radi sve do 33, kada je konačno napustila ovaj posao.

Napisala je i knjigu o poslu koji je radila više od 10 godina, gde je sumirala svoj život u seks-industriji i 10.000 muškaraca koji su se našli u njenoj priči:

"Ljudi ne znaju kako da se uklope u savremen svet, klijenti često imaju neobične zahteve", zaključuje ona u svojoj autobigrafskoj knjizi, koja je ponovo aktuelna na društvenim mrežama.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Otvoreno.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter