Izvor:
15.06.2019 u 18:48
0

IZBOR PROFESIJE UTIČE NA VARANJE: Da li ste među njima?

Zahvaljujući bezbroj mogućnosti i podataka sa interneta, na mnogim portalima za upoznavanje i žene i muškarci koriste priliku da budu neverni. Na taj način operateri imaju uvid u pol koji se najčešće javlja, kao i kojim se profesijama bave.

Inače, prema podacima za upoznavanje 70% korisnika je muškog pola, a samo 30% ženskog.

Što se muškaraca sa ovim zanimanjima tiče, pokazalo se da su najviše skloni prevari.

Na prvom mestu su majstori potom dolaze informatičari i programeri. Treće mesto zauzeli su osnivači privatnog posla, a četvrto hotelijeri. Poslednje, peto, mesto pripalo je brokerimai zaposlenima na berzi.

Iako se korelacija između izbora profesije i sklonosti ka varanju ne može lako objasniti, izučavanje skupljenih podataka postalo je zanimljivo.

Kod žena je situacija nešto drugačija. Na prvom mesto se nalaze žene zaposlene u finansijskom sektoru. Na drugom i trećem mestu nalaze se zaposlene u vazduhoplovnom sektoru, bilo da su piloti i stjuardese dok se na trećem mestu nalaze zaposlene u zdravstvu, doktorke ili medicinske sestre.

Četvto mesto zauzimaju žene zaposlene u menadžmentu. Peto mesto pripada sportiskinjama i fitnes instruktorkama.

Izvor: Still
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter