Izvor: happy BSC Portal/Informer.rs
24.12.2023 u 22:13
1

ŽIVOT POSLE RASKIDA: Stručnjaci daju 5 saveta i pomažu da pronađete novu ljubav

Izlasci nakon raskida su savršena prilika da otkrijete nešto novo.

Nemojte biti prestrogi prema sebi. Započinjanje nove veze posle nečeg tako bolnog i teškog kao što je raskid ponekad može biti zastrašujuće.

Međutim, veoma je važno da ponovo počnete da verujete u svoj ljubavni život. Zapamtite da na kraju tunela uvek postoji svetlo.

TRI ZNAKA ĆE OVE ZIME IMATI MNOGO SREĆE: Sve će im se ostvarti
Pixabay

Budite ono što jeste

Ovo je zastrašujući period u vašem životu i to je u redu. Vratili ste se na početak i sigurno se pitate kako početi. Sumnja u sebe prirodna je emocija i svima nam se dešava. Neka vam dnevni podsetnik bude da ste dovoljno dobri, dovoljno pametni, dovoljno zabavni.

Adrenalinski izlazak

Rodžers kaže da previše adrenalina na prvom sastanku sigurno uzrokuje i drugi sastanak.

Izađite u prirodu, na planinarenje na primer, to će vam pomoći da stvorite dublji kontakt s partnerom. Možete probati i vožnju kajakom.

Nije slatko biti očajan

Nemojte očajnički želeti da budete u vezi. Ako ste se nedavno raskinuli ne bi se ni trebalo upuštati u ozbiljnu vezu.

Vaš očaj mogao bi biti očigledan, a to će odbiti vašeg partnera.

Izađite s nekim ko nije vaš tip

Ako uvek izlazite s određenim tipom partnera, nađite nekog potpuno različitog.

Dakle, ako ste oduvek bili u vezi s ozbiljnim tipom partnera pokušajte da se zabavljate s nekom osobom koja je spontana i avanturističkog duha. Možda vam se promena i dopadne.

DA LI JE MOGUĆE OSTATI SA NEKIM DO KRAJA ŽIVOTA? Evo kako da pregurate krizu i ojačate vaš odnos

Uživajte u iskustvu

Ne očekujte da ćete sresti partnera svog života već na sledećem sastanku. Prvi sastanak ne morate shvatati previše ozbiljno. Oslobodite se i zabavite. Važno je da ne budete pod pritiskom.

Naravno, izašli ste iz emotivnog odnosa, ali to ne mora da znači da morate biti ozbiljni u novoj vezi.

Budući da imate prethodno iskustvo, ne žurite u sledeću vezu i idite polako. Uživajte u upoznavanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽIVOT POSLE RASKIDA: Stručnjaci daju 5 saveta i pomažu da pronađete novu ljubav”

  1. Zovem se Jasmina Leon i ja i moj dečko smo zajedno 2 godine, prošlo je 6 mjeseci od kada smo prekinuli. Još ga volim, ali neki ljudi misle da je to nepravedno. Zašto voljeti nekoga tko ti ne uzvraća ljubav? Molila sam i molila ovih mjesec dana i ništa. On je još uvijek sa svojom novom djevojkom (s kojom živi), ali to ne znači da moram tražiti pomoć Prvih tjedana nakon prekida bila sam na koljenima moleći se za pomoć oni su dobro komentar na mreži kako bacač čarolija pomaže u ponovnoj izgradnji veza vrati bivšeg ljubavnika“, pa sam odlučila probati jer jako volim svog dečka. pa sam kontaktirala dr. APATU i ispričala mu sve o svom problemu i on mi je dao 100% garanciju da ću vratiti dečka nakon čarolije pa bila sam darovita i sretna što sam mu se javila učinila sam sve što je tražio i na moje najveće iznenađenje 2 dana nakon uroka nazvao me dečko i ispričao se za ono što mi je napravio i tražio oprost da dođe kući po mene, Stvarno sam se povrijedila i prošla kroz one trenutke u kojima me je ostavio, na kraju krajeva dr. APATA za mene. dr. Apata je dobar pravi čarač pa ga nazovite ili dodajte na WhatsApp/Viber: +447307347648 ili mu pošaljite e-mail na njegova adresa e-pošte: drapata4@gmail.com.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter