parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NAMESTIO GA JE NA NJEN OTVOR I GURNUO: Nabijala se na njega kao divljakuša, uživala je u osećaju ispunjenosti!

 

Zasto me pali kad razmisljam o tome kako moju “imovinu” tuca neko drugi? A tek kad sam saznao da je to istina….

Ušao sam u stan tiho, kao i obično, lagano pritisnuvši kvaku. Vrata od kuhinje bila su zatvorena, a iz nje se širio zvuk smanjenog televizora. Otvorio sam vrata i ugledao je. Sjedila je na krevetu, kao i obično izgledajući nezainteresovano za svijet oko sebe, barem ovaj obični, svakodnevni, većini zanimljiv.
Na sebi je imala majičicu na bretele, a grudnjaka- ni od korova. Sisice, iako ne prevelike stajale su uspravno i ponosno, a bradavice su joj stalno bile nabubrele. Kratka bijela trenerka joj je bila pripijena uz tijelo, a nogavice su se završavale negdje iznad lista. Koža lista joj je bila nježna, preplanula, nigdje nije imalaq ni jedne dlačice. Nasmijala se kad sam ušao i raširila ruke u zagrljaj. Kako sam je pozeleo.
Odigrao sam igru kao da se ništa ne dešava.. Zagrlio sam je otvorenih očiju. Pričali smo nešto neobavezno, pitala me kako sam, ja nju da li je jela. Gledali smo televizor, ulila mi je sok, dala čokoladu. Jeo sam i gledao je, smijući se. Smijala se.
– A sad mi reci fino zašto mi nisi rekla da si se jebala sa šoferom-bio sam najednom ljut, a ona iznenadjena.
– Molim- rekla je, kao u čudu.
– Šta moliš, šta ti moliš-ljutito sam je upitao.
– Jebala si se s njim kad te vozio kući prvi put, a poslije toga i drugi put. Kako si samo mogla da mi to ne kažeš, a obećala si sve reći-pitao sam je
-Ćutala je i odmahivala glavom.

Osjećao sam opasno pulsiranje u gaćama.. Pomisao na to kako se jebe u kombiju raspamećivala me. Znao sam gotovo do u detalj:

Dok je on vozio počeo je da je hvata po nozi, onako iskusno šoferski. Zatim mu je ruka sve više lutala ka njenom medjunožju. Bilo je leto, a ona u šorcu. Ruka mu je dodirivala njenu macu, onako preko odjeće. Ona je uzela mobilni telefon, pritisla tipku i ugasila ga, Više nije mogao izdržati, parkirao je kombi na mračni parking kraj puta. Ona je sa trećeg sjedišta, onog skroz desnog prešla na srednje. Poljubili su se. Ruka joj je krenula ka njegovom šorcu. Zavukla je ruku u njegove gaće, dok joj je on oblizivao jezik, a rukama joj gnječio sisiće. Raspametila se. On je osjetio da treba, malo se podigao i šorc sa gaćama je bio na podu kombija. Počela ga je pušiti. On je stenjao, zatvorenih očiju, a ruka mu je mazila njenu pičkicu. Bila je mokra.

Pa, samo nekoliko sati ranije se jebala, ali nije svršila. Da, jebala se sa mnom, a ja sam, napaljen, svršio za par minuta i ostavio je bez užitka.

Njena mala usta gutala su njegov glavić. U njih je sada stavila samo centimetar glavića, a vrhom jezika istraživala malu rupicu na njemu. Vrtila je glavom čas lijevo,čas desno kao sumanuta, ne ispuštajući BiiiiP iz usta. Sada je počela da ga puši dublje, ubrzavajući ritam. Skinuo joj je tanku majičicu i pokušavao dohvatiti njene sise rukama. Gnječio ih je, vrteći bradavice.

Sada mi je već dostigao neslućenu eličini. Da, ja sam perverzan, pali me kad pričamo o ovome. Ljut sam, ali i napaljen. Drkala mi ga je nježno, prilazeći glavom sve niže. Moj nožni palac osetio je njenu macu preko gaćica. Naslonila se laktovima na moje butine i gledala me tiho, gotovo nevino, vlažnih očiju. Nije mi promaklo kako je gledala njega. Željno, grizući donju usnu zubićima. Stavila ga je u usta i potonula dole… Zatvorio sam oči i vratio se sedam dana unazad, zamišljajući šta radi s njim.

Premjestili su se na desno, suvozačko sjedište. On je sjedio, a ona mu je okrenula guzu i nabila se licem na vjetrobran. Namjestio ga je na njen otvor i gurnuo. Nabijala se na njega kao divljakuša, uživala je u osjećaju ispunjenosti. Odjednom, osjetila je i nalet grize savjeti, pomijesan sa uzitkom . Jebe se s nekim koga ne voli. A uziva o tome, ne kao sa mnom, vec onako bestijalno, podlo, surovo i sirovo u isto vrijeme.
BiiiiP je divlje, ubacivao ga je i izbacivao, kao kad menja brzine. Rukama se oslonila na komandnu tablu i pogledala u retrovizor. U tom momentu naišla su kola sa jakim farovima. Vidjela je njegovo lice, zgrčeno, puno samozadovoljstva. Nikada nije lakše došao do sexa.
-Jel te ovako BiiiiP, upitao sam je dok sam ga teškom mukom smještao u njenu ovlaženu, ali tako usku mačkicu. Jecnula je od bola i sladostrašća, celo telo joj se streslo.
– Odgovori mi, jel te ovako BiiiiP.
– O, da, ali ne kao ti samo ti znaš da jebeš, ničiji nije kao tvoj-govorila je isprekidano. Zatvorih oči…

Izvadio je svog žilama prošaranog ljubimca, a ona s okrenula, klekla na kolena, pored sedišta i stavila ga u usta. Spustio je desno rame i počeo prstom istraživati njene dubine. Opet ga je pušila divljački, znala je da je usred velikog uživanja onemogućio sebe da lako svši. Gutala ga je celom dubinom usta, a onda se vraćala na glavić, posebno ga oblizujući kružno.
Osetila je da glavić buja, samo što nije počeo svršavati…

Toliko sam se napalio da sam osjećao da ću svršiti. Od toga me delilo nekoliko trenutaka. Ona se nabijala do kraja, imao sam utisak da ona mene jebe, a ne ja nju.
-Too, too, svrši u mene, ne vadi ga sada- osetila je. Mlaz je štrcnuo negde u dubinu njene unutrašnjosti. Mlatio sam glavom od sladostrašća, ona mi je grizla jezik, ne želeći ga ispustiti. Upravo sam krunisao kuvu, sasuo sam u nju celog sebe. Zatvorih oči, želeći videti ostatak priče. Nije išlo,

 

Izvor: erotskeprice.info
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost