EROTSKA BAJKA: Uletao je onako ogroman puneći ih do vrha!

Punio sam je uz bezgranično i neopisivo zadovoljstvo ričući kao bik i plivajući u beskonačnom prostoru Svemira.Bože moj kako je halapljivo gutala svaki spermatozoid uvlačeći kurčinu dublje i dublje.Nije htela da mu dozvoli da izađe ali opaki Magnum je neumoljivo izlazio posle pražnjenja jednog doboša, pa je ona nevoljno uz glasni i tužni uzdah ispratila taj izvor bezgraničnog zadovoljstva. Mrdala se, stiskala, grčila i stenjala a mudonja se sjurio u smeđu koja ga je jedva dočekala.Jebi me, jebi me, nikad ne prekidaj, još, još, govorila je ludački ga usisavajući a on besneo ubrzavajući ritam naglo se približavajući ekstazi.

Na Nebu su oblaci u obliku kurčina i pica u horu pevali i slavili jebanje a brda su se prevalila jedna preko drugih trešući celu zemlju. I tu su spermatozoidi izletali kao iz mitraljeza pogađajući pravo u cilj, a guza se počela ludački vrteti u krug uz ekstatično vrištanje. Vriska je još trajala, trljanje butina i stenjanje, a on je već uleteo u plavu dobro navlaženu macu.Kako je to opako, đavolski reklo bi se, bio karoš, jebući jednu, drugu je odmeravao, da bude u svakoj pičkici taman do vrhunca slasti a da stigne na vreme do druge da bi se zajedno penjali na vrhove orgastičkog zadovoljstva.

Ne umorno je radio, jedna za drugom su ga podatno grlile i milovale, uletao je onako ogroman puneći ih do vrha, izletao dok su se neontrolisano uvijale i ridale uživajući u čistom osećaju miline i dragosti nesvesne postojanja svog fizičkog tela.Dan se približio kraju, mudonja se vraćao kući a život je slavio još jednu pobedu.

Lepo je bilo to polje puno cveća, slatke su bile te pice pune medne slasti, radostan je bio kuronja, svima je život samo dao pa su svi bili srećni.

 

Erotskeprice.info
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost