10°C

Beograd

TONI KROS O LUKI JOVIĆU: Luka se sjajno uklopio, nije imao sreće tokom pripremnog perioda!

Početak srpskog reprezentativca u Realu nije bio sjajan.

Luka Jović stigao je silno motivisan u Real Madrid, čak i ranije nego što je klub tražio od njega, ali turneja u Sjedinjenim Američkim Državama mu nije donela veliku šansu; poluvreme protiv Bajerna, izmenu posle 15 minuta protiv Arsenala i nakon pola sata protiv Atletika.

Nije kriv ni za jednu od izmena, prvo je saigrač Načo dobio crveni karton, dok je drugi put zaradio povredu zgloba koja ga je neko vreme držala van terena.

Oporavio se mnogo pre nego što su doktori u Real Madridu mislili i konkurisaće za tim u poslednje dve provere koje Zidan namerava da odigra do takmičarskog dela sezone. Videćemo da li će šansu dati i Joviću koji je verovatno malo izgubio na samopouzdanju...

Iz tog razloga i saigrač Toni Kros pokušava da ga "podigne" da zaboravi na probleme.

- Kada mladi fudbaleri dođu u klub morate da im pomognete da shvate šta znači igrati za ovako veliki klub kao što je Real Madrid - objasnio je iskusni nemački vezista.

- Luka se zaista sjajno uklopio, ali nije imao sreće tokom pripremnog perioda zbog povrede. Imao je problem da se uključi u igru zbog toga... On je ipak opcija koja će nam jako pomoći, sposoban je da trese mreže, samo polako - kazao je Toni Kros za nemačke medije.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar