0°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Alo.rs

VAŽNO ZA PUTNIKE: Ovih pet linija menja svoj red vožnje

Tokom izvođenja radova u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, na delu od ulica Viktora Novaka i Dušana Vukasovića, od danas će doći do izmena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi od danas do 18. oktobra, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz i dodaje da se menja režim rada linija 70, 72, 74, 75, kao i noćne linije 75N.

U smeru ka Bežanijskoj kosi, vozila tih linija saobraćaće ulicama Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić, Grčkom, Milana Vujaklije, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovnom trasom.

U smeru prema gradu prevoz će se obavljati ulicama Nedeljka Gvozdenovića, Marka Pola, Grčkom, Viktora Novaka, Dr Huga Klajna i dalje redovnom trasom.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVI IMATE OVE APLIKACIJE U TELEFONU! Proglašene su za ŠPIJUNSKE i od nedelje ZABRANJENE

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Zvezda ide u Sloveniju ili Jermeniju

ĐOKOVIĆ DOBIO "SRPSKI DERBI" U RIMU! U petak igra četvrtfinale! (VIDEO)

MALE TAJNE ONLAJN MUVANJA Evo šta znače poruke muškaraca na mreži

Na izmenjenim delovima svojih trasa vozila će koristiti sva postojeća, kao i novouspostavljena stajališta, q u smeru ka okretnici "Bežanijska kosa" uspostavlja se stajalište u Grčkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Matije Vukovića.

U smeru ka gradu, stajalište se uspostavlja u Grčkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Milana Vujaklije.

Takođe, stajalište se uspostavlja u Ulici Viktora Novaka u zoni raskrsnice sa Grčkom ulicom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar