parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

IZGLEDAJTE SVEŽE: Sa jednostavnim metodom primene korektora možete čak izgledati 10 godina mlađe!

 

Korektor je bez sumnje najvažniji element vaše makeup kolekcije.

Dobar i kvalitetan korektor zaista može zameniti tečni puder, a ponekad, ako sadrži hranljive sastojke i kremu. Sa starenjem, potreba za teškim tečnim bazama postaje sve manja i vreme je za oslanjanje na korektore.

Da biste izgledali najbolje što možete, morate da znate kako pravilno da primenite ovaj makeup proizvod. Svi znamo da korektor može prekriti mrlje na koži ili tamne krugove ispod očiju, ali da li ste znali da on može učiniti mnogo više?

Šminkeri poznatih zvezda imaju svoje trikove u rukavima i nekoliko saveta kako najbolje primeniti korektor koji će ne samo pokriti nepravilnosti, već i „sakriti“ godine sa vašeg lica.

Ako ne stavljajte korektor na područje ospod očiju u obliku trougla, onda ćete verovatno izgledati još starije. Sa jednostavnim metodom primene korektora možete čak izgledati 10 godina mlađe!

Većina žena primenjuje korektor na samo nekoliko mesta na lica – na površinu ispod očiju, a zatim korektor razmaže prstima ili sunđerom. Šminkeri zvezda kažu da je to potpuno pogrešno!

Za mladalački izgled, korektor treba staviti ispod očiju u obliku obrnutog trougla koji se proširuje na obraze. Nanesite ga četkom, sunđerom ili prstima. Nemojte pritiskati korektor, već samo dodirujte nežno lice. Nakon primene korektora nanesite puder u prahu koji će sprečiti prikupljanje korektora u finim borama.

Na ovaj način ćete posvetliti oči, a vaše lice će izgledati sveže i mlado.

 

Izvor: Story
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Letnji kamp - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live