ONA JE VOĐA: Ženu rođenu u ovom znaku nemojte ograničavati i stavljati u kalup!

 

Žena Strelac je "čelična lady". Sve ostalo što bi se reklo za nju najverovatnije ne bi bilo tačno. Ova fraza apsolutno odgovara opisu.

Ona je jaka i uvek vođa.

Žena rođena u ovom znaku je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvek bude uspešna, i generalno mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari. U svakom smislu se bori da postigne lepe rezultate i njen ceo život se svodi na to.

Znatiželjna je zbog čega se stalno razvija.

Strelac je znatiželjan i neprestano radoznao. Ovam znakom vlada kuća filozofije, a žena Strelac traži istinu u svim okolnostima. Ona duboko istražuje svakog čoveka, ženu ili dete, i teme razgovora mogu biti od politike preko religije do seksualne orijentacije.

Ništa nije izvan granica ili tabu u njenoj potrazi za odgovorima. Žena Strelac je svestrana i izuzetno šarmantna, i uživa u svakom novom iskustvu. Žene Strelci su obično iskrene i nezavisne, što mnogi smatraju za privlačnu kombinaciju.

Nju zanima smisao.

Strelac želi da otkrije smisao života. Ona je širokih shvatanja, nju sve fascinira, naročito kontraverzne teme, kao što su religija, moral ili filozofija. Kada je zainteresujete imaćete sa njom uvek intelektualan i zanimljiv razgovor.

Ne pokušavajte da je ograničite.

Nemojte joj davati striktne rasporede, nju to ograničava, ona voli da bude fleksibilna, da menja svoje planove i da se prilagodi situaciji.

Žena Strelac voli drugarstvo i želi prijatelja i partnera koji deli njenu ljubav prema istini i znanju. Veza sa njom je često aktivna, avanturistička i ispunjena čudnim i dalekim putovanjima, metaforički i bukvalno.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost