Izvor:
16.01.2018 u 01:02
0

IZNENADIĆETE SE: U kojim godinama ćete najviše uživati u seksu!

Iznenadićete se kada budete saznali u kojim godinama ćete najviše uživati.

Istraživanje je sprovedeno na inicijativu "Natural Cyclesa", jedine aplikacije certificirane za kontracepciju. Oni su sa 2.600 žena popričali o njihovom seksualnom životu, a ispitanice su ih podelili prema godinama u tri kategorije: 23 godine ili mlađe, 24 do 35 godina, 36 godina i više od toga.

Svakoj grupi su postavljana pitanja tipa: koliko privlačno se osećaš, koliko često imaš orgazam, koliko su intenzivni tvoji orgazmi, koliko često vodiš ljubav?

Pokazalo se da se najstarija grupa oseća najatraktivnije, uživa u najjačim orgazmima i najredovnije vodi ljubav.

U čemu je tajna?

Očito u samopouzdanju. Grupa u kasnim tridesetim i starija, otkriveno je, najbolje se oseća u svojoj koži, čak za 10 odsto bolje od grupe srednje dobi koja ima najmanje samopuzdanja vezano uz svoj izgled. Žene od 23 i mlađe po tome su u sredini, ali najlošiji su "rezultat" postigle u učestalosti orgazama.

Pokazalo se da starije žene i češće uživaju u seksu – 86 odsto ih je izjavilo da su u proteklih mesec dana imale zadovoljavajući seks, a na temu orgazama postigle su pobedničkih 60 odsto izjavivši da često uživaju u vrlo intenzivnim orgazmima.

Zaključak?

Čarobna brojka je 36 (pa naviše).

Izvor: Alo
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter