Izvor: BSC happy portal
24.05.2023 u 22:27
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HEPI TELEVIZIJI: „U Belgorodskoj oblasti je oko 200.000 vojnika spremno da uđe u vojnu operaciju…“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorio se o izveštaju generala Šojgua, toku specijalne vojne operacija, ali novim rezvristima, oko 120.000 novih koji su obučeni na najnovijim sistemima.

Rusija će „brzo i veoma oštro“ reagovati na napade slične napadu ukrajinskih diverzanata na Belgorodsku oblast, poručio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

– Nastavićemo da reagujemo na takve akcije ukrajinskih militanata brzo i veoma oštro – rekao je Šojgu.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Pad Bahmuta ocenjuju kao najveću rusku pobedu nakon otadžbinskog rata“

Svoj sud na ove krucijalne tematike izneli su Ranko Gojković – publicista, prof. dr Bojan Dimitrijević – ekonomista i Mina Zirojević – Institut za uporedno pravo.

  • Mislim da su Rusija i sam ministar odbrane hteli da demonstriraju da imaju neometan priliv vojnika koji se obučavaju. U Belgorodskoj oblasti je oko 200.000 vojnika spremno da uđe u vojnu operaciju. Ovo je rat iscrpljivanja, Ukrajina iscrpljuje svoj snage za neku novu ofanzivu. Dodavanje rezervista u rat će dodatno Rusiji dati prednost. Ogromna količina vojne tehnike još nije otpakovane, Rusi mnoge svoje strateške snage pripremaju i za potencijalni nastavak sukoba izvan Ukrajine. Rusija radi redovnu obuku oko 300.000 rezervista, onaj deo koji su prva rezerva. Slomljena je kičma ukrajinske vojske, ona nema snage da pokrene kontraofanzivu u narednih mesec dana. Svoju vojnu moć će isrpeti do kraja leta – objasnio je između ostalog Dimitrijević.

 

  • Civili ginu, gađa se infrastruktura, nema vojnih ciljeva. Imamo državu koja je pre specijalne vojne operacije sprovodila državni terorizam, a vidimo da to danas.  Oni su na ivici očajanja, Prigožin je pre par dana rekao kad se približio Bahmutu da su upotrebili neka sredstva koja više ne mogu da kriju, Zalužni je sada teško ranjen, obezglavljeni su. On je znao veoma dobro da komanduje. Treba im nešto kako bi prikrili pad Bahmuta – rekao je Gojković, a potom je reč dobila i Mina:

 

  • Britanci podržavaju teroriste, male grupe vojnika se šalju u unutrašnjost i oni tamo rade dela koja se mogu organizovati kao teroristička. Oni su to izmislili, oni obučavaju teroriste na teritoriji Ukrajine. Dali su oružje koje može da dosegne do ruske teritorije, ali da se nadaju da će Ukrajinci održati reč i neće gađati rusku teritoriju. Poslaće se i sami piloti, kao dobrovoljci, šalju veoma skupe vojnike. Ako tako rade sa svojim vojnicima, kako će sa ostalima – istakla je Zirojevićava između ostalog na Hepi televiziji.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HEPI TELEVIZIJI: „U Belgorodskoj oblasti je oko 200.000 vojnika spremno da uđe u vojnu operaciju…“”

  1. Alo. trebate vi isto da pustite da se može gledati Video direktno sa vase web stranice, da se netreba gledati po Američkom youtubu! nego direktno na ovoj stranici, ili jel vam to isto duboka vlada odlučuje mozda? ili je Iluminati, deca od Anunnakie?

    4
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter