Izvor: BSC Happy
28.05.2023 u 21:08
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: ERDOGAN JE SRPSKE KRVI, NJEGOVA POBEDA JE TRIJUMF NAD SILAMA ZLA

Nastavljaju se udari ruske vojske i teške borbe na frontu. SAD komentarišu kako je sada najbolja moguća situacija. Ruska Duma je rekla kako su takve izjave satanističke i nacističke. Redžep Tajip Erdogan je pobedio na izborima za predsednika Turske! O ovim temama, na 459. dan rata u Ukrajini, u večerašnjoj emisiji "Aktelnosti" sa: Branko Lukić, advokat, Milan Jolović Legenda, pukovnik i prof. dr Miloš Laban.

Branko Lukić smatra da je turski narod doneo najbolju moguću odluku 

Iako su bili ogromni pritisci na tursko društvo. Narod je odlučio da stari predsednik postane i novi. Kemal je dobio velike centre. Tursko stanovništvo se oduprlo svim pokušajima kolektivnog Zapada. Poslednje vreme Turska pruža otpor interesima SAD-a i time što se približila Rusiji. Zapad ne razmišlja racionalno i ne zna da se povuče. Oni idu u samodestrukciju. On će biti relaksiraniji. Mislim da američki hegemon neće odustati i nastaviće da pristiska Erdogana – kaže on.

Rat je pri kraju

Rat taj je skoro gotov. Ukrajina zavisi od strane pomoći, svi dobijaju plate iz inostranstva. Ona nema ništa svoje. Ukrajinom vlada proamerička stranka. Nasuprot sebe Ukrajina ima Rusiju, njoj ne treba nikakva pomoć. Imamo apsolutan jedan disbalanas između zaraćenih strana. Mora doći do zamora materijala na Zapadu, krenuli su sami u sunovrat. Amerika pokušava da se spasi tako što će unišitit celu Evropu. Kada prestane pomoć rat prestaje za jedan dan. Snage imaju sve manje i manje – ističe naš gost.

Zapadni mediji nemaju više uticaj

Pored toga što su svi glavni mediji, bilo je istraživanje u Sloveniji, 2/3 Slovenaca smatra da su za rat u Ukrajini krive SAD. Amerika sprečava širenje istine raznim vidovima cenzure – zaključuje Lukić.


Milan Jolović smatra da su SAD izgubile Tursku

– Turska posle SAD; Očigledno da će Amerikanci ostati bez svog saveznika. Napoleon je rekao: „kada bi svet bio jedna zemlja – Carigrad bi bio glavni grad“. Ne verujem da bi Turska izašla  iz NATO pakta. Rusima treba da ih imaju neutralne. Ta saradnja je toliko daleko otišla da Turska ima S-400, kada su imali embargo naoružanje oni se okrenuli Rusiji. Samim tim što oni kontrolišu Dardanele i Bosfor. Radujem se pobedi Erdogana. Interes Turske je da bude neutralna, možda više da bude uz Rusiju. – kaže on.

F-16 ništa neće promeniti

– To da F-16 nije nemoguć, ništa nije svemoguće, sem nuklearnog naoružanja. Mi smo svedoci da su sve bacali na nas. Nisu uspeli da slome ni otpor Vijetnamaca. Rusi imaju preko 1000 višenamenskih aviona 4. i 5. generacije. Šta znači onda F-16? On će imati defanzivnu ulogu. Da se oni uhvate u koštac sa ruskom avijacijom, nema šanse – ističe pukovnik.

Tenkovi gube svoju funkciju

– Oni (NATO) nemaju realan pogled. Iz ovog rata ćemo izaći i izbacićemo tenkove. Nemamo nijednu tenkovsku bitku. Tenkovi će izgubiti funkciju zbog bespilotnih letilica – zaključuje Jolović.


Miloš Laban smatra da je pobeda Erdogana „trijumf nad silama zla“

– Trijumf nad silama zla. Šta su sve radili Erdoganu od 2016. Na sreću je uspeo da se odbrani uz pomoć svojih prijatelja. Velike anglosaksonske banke su obarale liru špekulativnim potezima na tržištu. Investirale su u kladionicama koliko će lira da padne. To ima domino efekat, hteli su kroz kizu da spreče Erdoganov reizbor. Ovo je trijumf onoga što možemo da smatramo pozitivnim. On je dobio u Turskoj, od tradicionalne Turske, koja sa Zapada oseća prodor subkulture, odnosno nekulture – rekao je on.

Erdogan Srbin?

– Ono što je najepše od svega; gospodin Erdogan je poreklom sa naših prostora. Mala etnička grupa Lazar; to su Srbi koji su posle Kosovskog boja primili Islam – kaže profesor.

Svetionici slobode protiv satanista

Svet treba da se ujedini protiv satanista. Jednostavno se nadam da će uskoro doći do preokreta, da ti satanisti guraju u nuklearni sukob, da izgine 9/10 čovečanstva, da ostanu sakriveni i da upravljaju celim svetom, a ostali da budu robovi tehnologije. Mnogo mi je drago što je Erdogan pobedio. Sada je na strani slobodnog sveta, muslimanski svet ceo je na strani pravog sveta, tamo gde su Kina i Rusija. NATO svet, antiruska koalicija moć. Na istoku je svet, svetionik, oni su svetionici novog sveta i nove slobode. Sve se bliži kraju. dok se ovo sve događalo pre neki mesec je Kinžalom pogođen podzemni bunker gde je zasedao glavni štab NATO-a, to je zataškano u medijima, tu je bilo nekilo desetina generala, da li je tu ranjen Zalužni. 3. maja je Zelenski napustio Ukrajinu, kao i Zalužni koji nestaje. Gotovo je. Vladavina Anglosaksonaca od tri veka planetom je gotova – zaključuje Laban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter