Izvor: BSC HAPPY
03.02.2023 u 22:47
0

GENERAL KASTRATOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Korupcija je samo jedan segment faze pokoravanje neke zemlje“

U emisiji “AKTUELNOSTI” na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 345. dan rata u Ukrajini.

Da li je Zapad napravio lošu procenu Rusije, rekao nam je general Luka Kastratović koji je bio gost emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji.

General smatra da je Zapad veoma potcenio Rusiju i da se to najbolje vidi u tom propagandno-psihološkom ratu koji Zapad vodi.

-Zapad je svakako potcenio Rusiju kao silu i to je najvidljivije u tom psihološko- propagandnom ratu koji se zaoštrava. Kada je Jeljcin bio na vlasti, vojska je bila potpuno uništena, opustošena, osiromašena. Sada je Rusija vojni gigant.

General veruje da SAD imaju misiju da privole sav ostali svet protiv Rusije. To se kako on kaže, ogleda u njihovoj taktici podizanja baza po svetu.

-Amerika hoće da privoli što više država i da ih okrene protiv Rusije.  Videli smo njihovo političko dejstvo sa Japanom. Amerikanci otvaranjem novih vojnih baza na Filipinima  predstavljaju pretnju Kini i mislim se da će u nekom narednom periodu doći do rata sa Kinom.

– Rusija bez obzira na početne neuspehe vodi rat iscrpljivanja Zapada. Amerika ima plan podelu Rusije da bi došli u Sibir i to im je stari plan. Kad je razbijen SSSSR, Amerikanci  su planirali da onesposobe Rusiju.  Mi nismo bili informisani u to vreme. Tada su govorili da Rusiju treba svesti na 50 miliona stanovnika i izazvati joj građanski rat i tako podeliti je na male teritorije. Ruski narod se kroz istoriju kalio i vaspitavan je da se bori za otadžbinu. Rusija želi da odagna opasnost od amerike što dalje.  Amerika kada je postala supersila ne može sebi da oprosti što nije ostvarila svoje ciljeve u Rusiji za vreme Jeljcina.

General kastratović smatra da Amerika podgreva nova žarišta sukoba.
– Amerikanci naoružavaju Južnu Koreju, povećavaju pomorske snage oko Japana. Vidimo šta rade kod nas! Hoće da preokrenu javno mnjenje protiv Rusije, to su radili i u ratu protiv nas. Sve vreme pokušavaju da preokrenu i indoktriniraju mlade generacije i prekrajaju istoriju.

O zaoštravanju američko-kineskih odnosa zbog tzv. „špijunskog balona“ koji je nad američkim nebom, general Kastratović kaže:

-Ovaj balon ima veliku poruku. Izviđački balon nije mogao da se obori, jer je veoma visoko. Hteli ili ne, istina izlazi na videlo i uvek isplivavaju tajne informacije, a takav slučaj je i sa biolaboratorijama koje su širom sveta. Širom sveta Amerikanci imaju istraživačke laboratorije. One su biloške, ali se izučava i  manipulacija klimom, magnetnim poljem i kako sve to deluje na ponašanje ljudi. Biološko oružje se razvilo neverovatno, do neslućenih visina!-poručuje genral Kastratović.

O korupciji u Ukrajini, general Kastratović kaže da je to samo jedan od modela kojim je Amerika pridobila Ukrajinu.

– Korupcija je samo jedan segment prve faze u pokoravanju neke zemlje.  Reč je o ekonomskoj fazi kada se korumpiraju ličnosti koji utiču na pridobijanje vlade. Ovde su tako korupcijom pridobili Ukrajinu. Druga faza je faza „šakala“, odosno faza u kojoj su likvidacije, ubistva… Treća faza- bombardovanje, otvoreni sukob-rekao je genral Kastratović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter