Izvor: BSC HAPPY
18.12.2023 u 20:15
3

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zapad spreman da vodi rat do poslednjeg Ukrajinca!

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, ušla je danas u 663. dan. Ruska vojska uništila je 25 ukrajinskih dronova, odbijeno je i par desetina ukrajinskih napada. Zapad počinje da priča o mirovnim pregovorima, samo zato što želi da kupi predah za Kijev na frontu upozorio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Da li je kraj sukoba blizu? Šta čeka Ukrajinu? Hoće li Rusija ostvariti svoje ciljeve? Na ova pitanja dali su odgovor gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti”  publicista prof. dr Velimir Avramović, publicista Ranko Gojković i bivši oficir KOS-a Ljuban Karan.

GOJKOVIĆ: Dva Uskrsa biće krvava, a treći pobednički

– Ono o čemu se govorilo još na početku specijalne vojne operacije jeste da je Zapad spreman da vodi rat do poslednjeg Ukrajinca. Ako se može reći da je nešto ohrabrujuće, to je da se Ukrajinske rezerve tope i da su zadati ciljevi Rusije blizu ostvarenja. Ja ću istaći tri cilja, koja je Rusija postavila, a to su denacifikacija, demilitarizacija i van blokovski status Ukrajine. Potvrđena je odlučnost Rusije da odbrani te vitalne interese i ostvari navedene ciljeve. Poslata je poruka Zapadu da će Rusija pregovarati sa njima samo ako je u to u uzajamnom interesu. Kraj se nazire. Na jednom putovanju u Rusiju čuo sam za proročanstvo starca Jona Odeskog, koji je rekao da će dva Uskrsa biti krvava, a treći pobednički. Evo Uskrs 2024. je sve bliži, nadam se da će se reči mudrog starca ostvariti – kaže Ranko Gojković, publicista.

Iako se čini da Ukrajina ostaje sama i da joj saveznici okreću leđa Zapad, smatraju gosti „Aktuelnosti“, neće prestati da šalje pomoć, ali će ona biti sve manja.

AVRAMOVIĆ: Iza svega stoje ezoterijski krugovi moći

– Sprovodi se ideja dvostrukog rastvaranja Ukrajine, jednim delom u Evropskoj uniji drugim delom u Rusiji. Odnosno
ovaj deo koji su Rusi, kako oni kažu oslobodili, biće njihov, a ovaj drugi deo će otići u EU. Zelenski je glumac koji glumi da štiti interese Ukrajine, a ustvari je ruski čovek koji je celu Ukrajinu rasformirao. Ne treba gledati samo površinski stvari već i istorijski. Plan je da cela Evropa bude jedan evro-azijski prostor. Evo gledajte šta se dešava u Gazi to je sklonilo fokus sa Ukrajine. Moja teza je da sve vode ezoterijski krugovi koji su iza političkih, finansijskih i vojnih struktura. Kada je Hamas napao Izrael? Pa 7. oktobra na Putinov rođandan. Kada su bili naši izbori? Na saturnalije i Papin rođendan. Sve se to radi na posebne datume zbog ezoterijskih posledica – kaže Velimir Avramović, publicista.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ekonomista otkrio koliko novca treba Ukrajini mesečno za ratovanje

KARAN: Zapad samo ratuje na daljinu, kad drugi ginu mesto njih

Od početka specijalne vojne operacije postavlja se pitanje da li će zapadni saveznici poslati i svoje trupe u Ukrajinu. Bivši oficir KOS-a Ljuban Karan smatra da je malo verovatno da će se to desiti.

– Oni će slati dobrovoljce ili ljude do kojih im nije stalo. Zapd se razmazio po pitanju ratovanja. Tokom godina izmislili su nove vrste ratovanja, hibridno i proksi. To su borbe na daljinu tokom kojih im ne ginu vojnici, već drugi ginu umesto njih. A njihovi gubici su nulti. Takav rat Zapad voli, uglavnom krstarećim raketama i sa distance udare po nekome ko nema adekvatnu odbranu. Međutim, sada su prvi put, kako narod kaže, udarili gde je tvrdo. Prvi put je uzdrman NATO pakt. On je uključen u rat i koristi Ukrajince kao vojnike, a oružje, novac i tehnika sve je njihovo. Međutim, ovaj sukob je pokazao velike slabosti NATO pakta – zaključuje Karan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zapad spreman da vodi rat do poslednjeg Ukrajinca!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter