Izvor: happybsc
30.10.2023 u 18:42
0

Bazen na krovu, moderni stil : Ovako izgleda luksuzna vila Harisa Džinovića FOTO

Popularni pevač potrudio se oko svakog detalja kada je u pitanju njegov porodični dom. Haris Džinović iza sebe ima muzičku karijeru dugu nekoliko decenija, koja mu je donela popularnost, ali i dobru zaradu.

OVAKO JE GOVORILA O SVOM BIVŠEM PARTENRU: Popularna glumica udala se za 11 godina mlađeg monaha, a onda se razvela

Pevač je za svoju porodicu detaljno opremao dom, dok nije svaki detalj bio baš po njegovom ukusu. Kako su pisali mediji, u luksuznu nekretninu uložio je dva milona evra, a radove je produžavao jer je u više navrata menjao nacrt vile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: ‘Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši’. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih“, ispričao je Haris jednom prilikom, prenosi pomenuti medij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Kako izgleda luksuzna vila, najčešće je na društvenim mrećama pokazivala ćerka pevača, Đina Džinović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Kako su mediji pisali, Haris i Melina na krovu svoje milionske vile imaju i bazen, zatim vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako je i muzički studio.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter