Izvor: KURIR.RS
30.03.2023 u 12:46
0

„GLUMCI SU PRAVI BOEMI I DAJU DOBAR BAKŠIŠ!“ Pevačica prisustvovala otvaranju kabarea Vuka Kostića, a EVO ŠTA JE NA TO REKLA

Nedavno je otvoren novi kabare klub u našoj prestonici, a njegov osnivač je poznati glumac Vuk Kostić.

 

Mnoge poznate ličnosti došle su na ovo otvaranje, među njima je bila i pevačica Sandra Rešić koja je  otkrila kakvi su glumci, ali i da li je istina da su pravi boemi.

– Dok sam radila nastup glumcima, a posebno Vuku Kostiću, to je bilo onako boemski. Svi sedimo i naručujemo starogradske pesme i tu je neka najopuštenija atmosfera. Nije ni klubska, ni kafanska varijanta, već boemska. Glumci jesu boemi. Današnji klinci ne znaju šta ta reč znači, već misle da boem znači alkos – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter