Izvor: INFORMER.RS
15.09.2023 u 16:30
0

HITNO OTPUTOVALA: Sloboda bez Vojina otišla u Svetu zemlju! (FOTO)

Sloboda Mićalović odlučila je da iskoristi pauzu koju ima i otputuje u Jerusalim. Glumica na put nije povela ni muža Vojina Ćetkovića ni svoje mezimice, bliznakinje Veru ii Milu.

Sloboda je želela da ode u Jerusalim i poseti tu Svetu zemlju o kojoj je puno čula, napuni baterije, ali i kao pravi turista obiđe sve znamenitosti.

– Vojinu je počelo snimanje treće sezone serije „Kalkanski krugovi“ i nikako nije mogao da napušta Beograd, a Boba je baš u tom periodu imala slobodne dane i želela je da ih iskoristi na najbolji mogući način. Vojin joj je dao odrešene ruke, pa je sa nekoliko drugarica uspela da nađe odličan aranžman i da otputuje – objasnio je izvor blizak glumici, koja je osim u Jerusalim, otišla i u Telaviv.

Printscreen/Instagram

 

ZAVEO CECU, PA VERIO NATAŠU BEKVALAC, A ONDA OŽENIO BOGINJU: Svi zinu kada vide ženu našeg manekena

Sloboda je oduševljena Starim gradom, gde je obišla čuvenu Kupolu na steni, džamiju Al Aksa koja je jedna od najpoznatijih muslimanskih svetinja….

Printscreen/Instagram

Ona je šetala ulicama Jerusalima, a slikala se i u onoj najpoznatijoj koja se zove Jaffo. Svaki korak u ovoj ulici, kao uostalom i u celom Jerusalimu, predstavlja hodanje kroz istoriju. Jaffa ulica je dosta široka a završava se na trgu preko kojeg prelazi novi most koji je delo španskog arhitekte Kalatrave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter