Izvor: NAJŽENA
21.09.2023 u 14:23
0

JELISAVETA ZAPALILA KUBU: Izazovan stajling naglasio njenu savršenu figuru, a svi su gledali u ovo (FOTO)

Na prvoj fotografiji lepa glumica se naslonila se na retro pink kabriolet, a obukla je minimalan teksas šorts u kome su do izražaja došle njene duge zgodne noge, dok je gore obukla delimično providnu belu majicu na bretele ispod koje se nazirao sportski brushalter. Ceo stajling začinila je velikom torbom u zlatnoj boji, marke Šanel, kao i krem kačketom, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce.
Glumica Jelisaveta Orašanin je leto koje je na izmaku obeležila nizom putovanja. Tako je u Kanadi i Makedoniji gostovala sa pozorišnom trupom zbog zakazanih predstava, dok je pre svega tri nedelje bila za svoju dušu na Ibici. Izgleda da joj je provoda na ovom španskom ostrvu bilo malo, pa se sada uputila put Kube.

– Znaš kad bi ti imala za Šanel da se nisi udala za Teodosića! – smatrao je jedan muškarac.

Orašaninova na ovakve i slične komentare ne daje ni pet para, a pozorišna predstava “Hotel 88” u kome je ona neizbežni lik beleži više od 500 izvođenja i nastavlja da nastipa po svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter