Izvor: 24sedam.rs
16.02.2024 u 11:38
0

PREMINULA ALEKSANDRA AĆIMOVIĆ: Slavna crnogorska glumica nas je napustila

Jedna od najlepših sa neverovatnom harizmom

Glumica crnogorskog porekla, Aleksandra Aćimović, poznatija kao Saša Montenegro, preminula je u 78. godini.Informaciju je potvrdilo meksičko Nacionalno udruženje glumaca na svom Fejsbuk nalogu a kako se navodi, posledica njene smrti je moždani udar koji je doživela.

Crnogorka je rođena u Bariju, u Italiji, a njena porodica je emigrirala iz Jugoslavije u Argentinu. Saša je odlučila da se oproba u Meksiku gde je imala uspešnu umetničku karijeru i postala poznata glumica.

ZNAM ŠTA SI SINOĆ RADILA: Znaci koji odaju da je žena skoro imala intiman odnos

Ovu Crnogorku krasila je neverovatna harizma i postala je jedna od najpopularnijih, ali i najlepših meksičkih glumica.

Karijeru je započela kao model, a onda je uplovila i u svet meksičkih sapunica, te doživela vrtoglavu slavu.

Poslednji intervju je dala 2018. godine u kojem se istakla da želi da se posveti deci i drugim poslovima i od tada se više nije pojavljivala nigde u javnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter