Izvor: KURIR/TELEGRAF
17.04.2023 u 09:50
0

RASKOŠNO VASKRŠNJE DEKORISAN DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ: Ogromni lusteri, zeke i dekoracija koja ostavlja bez teksta, prava MAGIJA (FOTO)

U domu folk zvezde Dragane Mirković slave se dva Uskrsa, katolički i pravoslavni.

 

Prošlog vikenda pevačica je proslavila katolički, danas slavi pravoslavni, a sada je otvorila vrata svog doma i pokazala kako je ukrasila dvorac za praznike.

Dragana je dom nadomak Beča pretvorila u pravu prazničnu magiju, a sada je pokazala i kako to izgleda.

Dragana je ceo trpezarijski sto, urađen od najfinijih materijala, prekrila ukrasnim zekama, ofarbanim jajima i drugim dekorativnim ukrasima. Mirkovićeva je na sto stavila i vaze sa cvećem, posude sa figuricama u obliku pilića, ali i drvo sa belim grančicama na kojima su okačena jaja različitih boja.

– Hristos Vaskrse ! Srećan Uskrs svima koji slave, puno zdravlja i sreće od srca želim – napisala je Mirkovićeva na dvuštvenoj mreži Instagram.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter