Izvor: blic.rs
24.11.2023 u 13:26
0

„REKLA MI JE DA SAM KU*VA“: Dunja Ilić otkrila razlog tuče sa majkom

Pevačica Dunja Ilić našla se u centru skandala kada je objavila da je imala okršaj sa majkom, a sada je otkrila detalje sukoba koji je šokirao javnost.

 Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi, jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku**o mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla – rekla je ona za beogradske medije.

Podsetimo, Dunja, odnosno Ajla Begović, kako se sada predstavlja, je na svom Instagram nalogu istakla je da je između nje i njene majke došlo do tuče.

UJELA MAJKU, KRIJE SE OD MUŽA: Pevačica Dunja Ilić ponovo šokira: „Napala me nožem“

 Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena da moj muž tako gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji – navodi u svojoj objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter