Izvor: 24SEDAM
22.01.2024 u 16:57
1

SELMA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Evo šta je napisala na Instagramu

Selma Bajrami je pokušala da uđe u Srbiju nakon skandala kada je pokazivala dvoglavog orla na jednom nastupu, ali je zadržana na aerodromu.

Sada se oglasila na svom nalogu na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pozira u beloj bundi, a objavu je pratila i pesma „Piece of me“ Britni Spirs.

printscreen/instagram/selmabajrami.star

Jedan od stihova glasi „Ja sam gospođa“, pa je valjda ovim pevačica želela da pokaže da je baš briga za to što više neće moći da nastupa u Srbiji.

Podsetimo, nakon zadržavanja na aerodromu „Nikola Tesla“ i kratke procedure, pevačica je ukrcana na avion kojim se vratila u Sarajevo.

SELMI BAJRAMI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Zbog SKANDALOZNOG snimka policija je zadržala na aerodromu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SELMA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Evo šta je napisala na Instagramu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter