Izvor: KURIR/PINK.RS
09.01.2023 u 17:59
0

PEVAČICA PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU! Snežana Đurišić spomenula koleginice, a u 2022. je povredilo OVO!

Pevačica Snežana Đurišić sumirala je utiske iz 2022. godine i progovorila o koleginicama.

Naime, pevačica se osvrnula na novinske natpise koji joj nisu nimalo prijali u 2022. godini.

– Nije stvar u tome da li sam ja zaslužila nego da li je to pristojno uopšte. Ja kao i svaki čovek imam prava na svoj život ali i na privatnost. Nedopustivo je da se takve stvari pišu, ali sreća je što publika zna istinu i kako stoje stvari. Mnogo se ljudi ‘prozlilo’ i nečija sreća više iritira nego što budi u nekome radost – priznala je Đurišićeva u emisiji.

Pevačica ističe da sa koleginicama ima samo poslovni odnos.

– Nemam ja prijateljice, imam dobre koleginice. Vidimo se kada se sretnemo poslovno, retko se viđamo privatno na nekim sedeljkama i po kućama, nisam taj tip – dodala je Snežana.

Podsetimo, Snežana je u vezi sa doktorom Vanjom Miloševićem. Pevačica je neko ko retko kada priča o svom privatnom životu a nedavno je prokomentarisala njihov odnos i stala na put svim navodima da među njima nije sve u redu.

– Vanja i ja smo dobro, živi i zdravi, volimo se kao prvog dana . Ništa se nije desilo, kako je bilo na početku, tako je i sada – rekla je pevačica u „Sceniranju“ za Kurir televiziju svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter