Izvor: TELEGRAF
21.10.2023 u 15:53
0

TRANSFORMACIJA MILICE PAVLOVIĆ: Drastično promenila frizuru, pa pokazala kako đuska (FOTO)

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović neko je ko zaista voli često da menja imidže i eksperimentiše, a novom frizurom sada je raspametila mnoge.

Naime, nakon što je nedavno promenila imidž i to potpuno, te postala plavuša, Milica je zagolicala maštu fanova i sinoć se pojavila ponovo neprepozantljiva na jednom nastupu u Zadru.

Printscreen/Instagram

Milica je tako ovog vikenda nastupala u Zadru, a na svom Instagram profilu objavila je snimke na kojima se vidi da je drastično promenila svoj izgled, te su se mnogi iznenadili kada su je videli u ovom izdanju, te komentari da više ne liči na sebe – samo pljušte.

KRIO SAM DA RADIM ZA CECU RAŽNATOVIĆ: Bora Čorba konačno priznao čega se u mladosti stideo bez RAZLOGA

Ona je uradila baš sitne, afričke lokne i pokazala koliko je neodoljiva i sa potpuno kratkim loknama.

Printscreen/Instagram

 

 Tebi sve stoji! Opasnica! Goriš! Afro lutkica! – samo su neki komplimenata na račun izgleda „s*ksi sinjorite“.

Inače, Milica je na nastupu obukla cvetni komplet, a koliko joj se nova frizura dopada, može se videti i po tome, što se s njom snimala i u liftu, dok je uživala u jutarnjoj kafici, jutro nakon nastupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter